مشاوره حقوقی رایگان - سوال ملكی

با سلام بنده در شهر پاكدشت كه ملك ها به صورت قولنامه مي باشد يك نيم طبقه را از فردي خريداري كردم كه در ان ذكر كرده شما حق ساخت دو طبقه را داشته و در صورت اعتراض همسايگان رفع مشكل با فروشنده ميباشد. با توجه به اينكه بنده دوطبقه را تا سقف پيش بردم شهرداري اومده كار را تعطيل و اظهار ميكنه با توجه اينكه ملك استحكام بنا نداره بايد تخريب بشه. ميخواستم بدونم با توجه به اينكه اين ملك استحكام بنا نداشته (البته فقط در قولنامه ذكر كرده حق ساخت دو طبقه را دارد) و به بنده فروخته ميتوانم خسارت خودم روبگيرم ضرروزيان پول خرج شده رودريافت كنم يا خير

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام خیر استحکام بنا ربطی به ساخت و ساز ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر بنده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی باید دادخواست‌ حقوقی بدهید تا کارشناسی شود

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله با توجه با شرط در قرارداد امکان‌پذیر است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر اصولا

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر مگر در قراردادذکرشده باشد درصورت عدم امکان ساخت دوطبقه قراردادفسخ

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شرایط قرارداد تعیین‌کننده است‌. اگر در قرارداد ذکر شده باشد که به هر دلیلی اعم از عدم مجوز شهرداری، امکان ساخت و ساز نباشد و به تبع آن خسارت یا حق فسخ در نظر گرفته شده باشد.