مشاوره حقوقی رایگان - بی میلی زوج به رابطه زناشویی

سلام 14 ساله ازدواج کردیم و شوهرم از ابتدا به برقراری رابطه کاملا بی میل بود و حالا چند سالی هست که هیچ رابطه ای با هم نداریم به اسرار من یکبار دکتر رفتیم و بهش قرصهای آرامبخش داد اما چون خواب آور هم بود اصلا استفاده نکرد. هیچ مشکلی هم با این موضوع نداره و توجهی هم به نیازهای من نمیکنه. آیا میتونم طلاق بگیرم و رای دادگاه به نفع من هست؟ و اینکه چطوری باید ثابت کنم؟؟؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام با توجه به پرونده پزشکی میتوانید درخواست خود را مطرح کنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
هرعلتی که باعث عسرحرج گردد زن میتواند درخواست طلاق کند