مشاوره حقوقی رایگان - در صورت پرداخت یکجای نفقه معوقه دو سال پیش و پرداخت مستمر نفقه از سال پیش تاکنون مجازات حبس دارد؟

با سلام . و تشکر از وکلای محترم .بنده کارمند میباشم و حکم عدم تمکین نگرفته ام و از سال 94 بدلیل فحاشی و ناسزا گویی همسرم خانه را ترک کرده ام و مدتی جزئی نفقه پرداخت میکردم که بعدا پرداخت نکردم ولی مسکن در اختیار قرار داده ام و منتظر تعیین مبلغ نفقه بودم و بعد از حکم یکجا پرداخت کردم و از تیر ماه سال قبل هر ماه نفقه را پرداخت میکنم در جلسه دادگاه کیفری قاضی اذعان کردند پرداختی هایم جزئی و قابل قبول نیست و بعد از حکم یکجا واریز کرده ام و از 6 ماه تا یک سال حبس مجازاتم میباشد ولی بنده کل محکوم به را سال قبل پرداخت کردم و الان یک سال است که هر ماه نفقه را پرداخت می نمایم آیا اگر حکم قاضی همان حکم بیانی وی باشد قابل دفاع تبرئه یا تعلیق در تجدید نظر می تواند باشد ؟