مشاوره حقوقی رایگان - ضامن

سلام بنده ضامن شخصی در موسسه موسسه ثامن الائمه شدم و به جای یکی از ضامنین که چک نداشتن چک به بانک دادم ولی کسر از حقوق یا چیز دیگری ندادم. بانک مورد نظر به دلیل پرداخت نکردن اقساط چک بنده را برگشت زد (در متن چک عنوان ضمانت قید نشده بود طبق قانون خود موسسه) دادگاه هم بنده را محکوم کرد و ماهانه 1/4 از حقوقم کسر شد.
پس از مدتی موسسه موسسه ثامن الائمه منحل شد و زیر نظر بانک انصار رفتند. حالا دوباره بانک از حقوق من و دیگر ضامنین تحت عنوان پرداخت نکردن اقساط وام گیرنده مبالغی کسر کرده و بنده دیگر نه میتوانم وام بگیرم و نه ضامن بشوم
مبلغ وام 10میلیون بوده در سال 89 و حالا با همه کسوراتی که از ضامنین شده. بانک مبلغ 28میلیون وام گیرنده را بدهکار میداند
آیا با توجه به برگشت زدن چک بنده و حکم دادگاه پرونده وام بسته نمیشود....
و اینکه بانک میگوید آن مبالغ کسر شده از شما در حساب اجرای احکام دادگاه هست و ما نگرفتیم. این قضیه به من چه رابطی داره!؟ وظیفه وکیل بانک بوده.
لطفاً مرا یاری کنید اگر بخواهم وام بگیرم و یا ضامن شخص دیگری بشوم باید 28میلیون به بانک بدهم
متشکرم

پاسخ ها :

پرسشگر :

با سلام و خسته نباشی خدمت شما
در ارتباط با مشکلم که خدمتتان عرض کردم، فرمودید وکیل بگیرم،میخواستم بدونم هزینه انجام این پرونده حدودا چقدره؟
متشکرم

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
در هرصورت اگه ضامن کسی شدید باید آمادگی همه این موارد را داشته باشید