مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت

مادرم مستمری تامین اجتماعی میباشد ایشان تنها راه در امدشون همین مستمری است
ولی چند 4 سال پیش ضامن یه اشنایی شدن و از روی خیر کردن هم هیچ چک و سفته هم نگرفتن الان بعد از حدود چهار سال بانک حسابش مسدود کرده بعد از پیگیری کردن متوجه شدیم طرف وام گیرنده فقط دو قسط پرداخت کرده و الان با تمام پول وام و دیر کرد شده 15 میلیون تومان به بانکم که گفتیم چرا اطلاع ندادن میگن دادن که مشخص شده به ادرس قبلی مادرم بوده
الان ما چکار باید بکنیم و قسط ان حداقل چقد برای مادرم میفته
واز طرفی که مادرم ضمانت کرده هم خبری نیست خودش مخفی کرده و ادرسش رو عوض نموده
میشه کاری کرد
مرسی

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر

باید پرداخت کنید بعد به مضمون له مراجعه کنید