مشاوره حقوقی رایگان - انتقال به تابعیت از همسر

همسر من در علوم پزشکی بجنورد مشغول به کار و استخدام پیمانی میباشد که 10سال تعهد خدمت ازشون گرفتن. با توجه به اینکه نظامی می‌باشم و از بجنورد به تایباد منتقل شدم و برای انتقالی همسرم اقدام کردم که بعد از پیگیری اظهار نبودن با توجه به اینکه تعهد 10 ساله دارن و یک سال نیم بیشتر از استخدا نگذشته امکان انتقال وجود ندارد.
در این مورد در صورت امکان راهنمایی کنید. تشکر

پاسخ ها :

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

سلام بله با ارگلن محل خدمت هماهنگ کنید و تقاضا بدید با اثبات این امر و موافقت مسئول میشود