مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از داور منتخب در قرارداد

با سلام
من با شخصی قرارداد عقد مضاربه داشتم. قرار بود در بورس سرمایه گذاری کنیم. با توجه به اوضاع بازار بورس و ریزش سهم ها. سرمایه گذاری با ضرر همراه شد. من بصورت چند مرحله 80 درصد از سرمایش عودت داده بودم!
بعد از اتمام قرارداد متاسفانه مضارب به داور منتخب که از اقوام درجه یک ایشون بود درخواست رسیدگی کرد و داور بدون توجه به موضوع قرارداد، مدارک و لایحه دفاعی من و بدون جلب نظر کارشناس بورس، رای به محکومیت من داد و خواست تا چکی که بعنوان ضمانت داده بودم به اجرا گذاشته بشه.
هنوز رای داور در دادگاه قطعی نشده ولی شخص از طرف اداره ثبت اجراییه گرفت و تونست چک پاس کنه. من دادخواست ابطال رای داور زدم ولی هنوز دادگاه بعد از چند ماه نوبت رسیدگی نداده!
از وکلای عزیز ممنون میشم راهنمایی کنید که میشه این پول و خسارتی که بهم وارد شده رو برگردونم؟
ممنونم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حضورا پیگیری کنید.قرارداد باید بررسی شود.