مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

با سلام و درود. 3 سوال اول اینکه هزینه وکیل طلاق توافقی چقدر هست زوجه مهریه گرفته و اقرانامه داده دوم اینکه اگر پرونده ای واسه طلاق توافقی 2سوال پیش درست شده باشه ولی به دلایلی پیگیری نکردیم و حکم صادر نشده میشود به جریان انداخت. سوم اینکه زوج و زوجه اگر چندین سال باهم نزدیکی نداشته باشند و خانم از این قضیه دوری کرده و اعتراف هم بکنه نفقه و اجرت المثلبهش تعلق میگیرد همچنین اقرار داشته باشد تا حالا هیچگونه کم و کسری تو زندگیش نداشته. با تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سوال اول: وکلای محترم مجاز به طرح مبلغ در فیلد مشاوره نیستند چون این امری غیر حرفه ای است و تنها به ارتباط مالی وکیل و موکل بستگی دارد
سوال دوم: خیر نمی توانن زیرا اعتبار امور مرتبط با ططلاق توافقی بر اساس قانون 6 ماه است از این رو باید از ابتدا اغاز نمود
سوال سوم: خیر تعلق نمی گیرد.
شما می توانید با بنده و یا همکاران محترمم در دادراه برای مشاوره بیشتر و آگاهی از قیمت تماس حاصل نمایید

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال : 1- حق الوکاله وکیل موضوع مالی خصوصی بین وکیل و موکل است و معمولاً بطور توافقی تعیین شده و در سایت اعلام عمومی نمی شود 2- دادخواست سابق ارجاعی به دلیل عدم پیگیری ، ابطال شده و می باید مجدداً به دادگاه خانواده صالح دادخواست طلاق توافقی ارائه نمائید 3- تا موقعی که ادعاهای زوج در مورد عدم تمکین زوجه و یا سوء رفتار زوجه در مراجع قضایی ذیصلاح ثابت و نسبت به آن حکم قطعی صادر نشده باشد ، به زوجه هم نفقه و هم تحت شرایطی که در قانون ذکر شده ، اجرت المثل ایام زناشویی تعلق می گیرد مگر زوجه در دادخواست و یا لوایح تقدیمی به مرجع قضایی و یا در جلسه دادرسی به ضرر خود اقرار نماید . شما می توانید با مراجعه به دفتر یکی از وکلای دادگستری متخصص ، کاربلد ، باتجربه و منصف مقیم در حوزه قضایی خود و پرداخت اجرت ، مشاوره حقوقی حضوری و عنداللزوم سایر خدمات حقوقی مورد نیاز را دریافت نمائید.

پرسشگر :

کمال تشکر از شما درخصوص راهنمایی دارم

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

با نظر همکاران‌موافق هستم در جهت همکاری میتوانید با همراه بنده تماس بگیرید

یک وکیل

سلام
با تشکر از همکاران محترم و تبعیت از آنان چنانچه پاسخ سوالتان را نگرفتید با بنده تماس بگیرین