مشاوره حقوقی رایگان - احضار تلفنی وزارت اطلاعات

با شماره مخفی با بنده از اطلاعات تماس گرفته و احضار شدم؟
حضور یابم یا خیر؟
چقدر احتمال بازداشت هست؟ یا فقط تعهد؟
اگه مراجعه نکنم احتمال بازداشت در منزل با حکم مکتوب قضایی و برخورد بدتر هست؟
نحوه پاسخگوییم به سوالات احتمالی به چه صورت باشه تا مشکلی پیش نیاد؟ باتشکر
ممنون میشم زودتر پاسخ بدهید زمان زیادی ندارم و مضطربم.. ممنون

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است حضور پیدا کنید
بستگی به این دارد که مرتکب چه علمی شده اید و علت حضور چیست و تا موضوع شما مورد برسی قرار نگیرد متاسفانه نمی توان اظهارنظر دقیقی داشت
ولی عدم حضور و استنکاف از جانب شما می تواند عواقب بدتری داشته باشد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
دلیل احضار شما مشخص نیست ، ولی اگر مراجعه نکنید منجر به جلب با دستور قضایی خواهد شد .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام به محل انتظامی بروید اگر اطمینان ندارید و آنجا حاضر شوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر مطمئن هستید از اطلاعات بوده مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حضور یابید . همه چیز بستگی به عملکرد شما دارد و علت احضار بابد بررسی شود تا راهنمایی دقیقتری گردید