مشاوره حقوقی رایگان - منزلی با چک بنده رهن شده فقط به نام زوجه نوشتم الان میتونه منو بیرون کنه؟

منزلی با چک بنده رهن شده فقط به نام زوجه نوشتم الان میتونه منو بیرون کنه؟ هم موجر حاضر به شهادت است که مبلغ را از بنده چک گرفته وهم چکهای صادره که توسط بانک‌ نقد شده موجود است فقط قرارداد به نام زوجه نوشته شده ایا زوجه حق داره از ورود من (زوج) به منزل جلوگیری کنه. با آوردن خانواده خودش بنده رو تهدید کنه.

پاسخ ها :

بیرون کردن زوج از منزل اجاره ای قررارداد اجاره به نام زوجه پرداخت پول پیش منزل توسط زوج