مشاوره حقوقی رایگان - پشت نویسی قرارداد اجاره بدون شهود جهت تمدید

سلام .. جهت تمدید قرارداد اجاره پشت قرارداد را موجر و مستاجر بدون شهود پشت نویسی کرده اند و صرفا به مبلغ اجاره اشاره شده است و اینکه موجر موظف به استرداد مبلغ رهن پس از انقضا یا فسخ قرارداد است . آیا قرارداد معتبر است؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بهتر هست که قرارداد جدا بنویسید و دو شاهد امضا کنند این قرارداد شما میتواند مشکل ساز شود