مشاوره حقوقی رایگان - اشتغال زوجه

با سلام؛ سال 82 ازدواج کردم سه سال بعد با توجه به اصرار همسرم از طریق همکارانم ایشان را در شرکتی استخدام کردم. بعد از به دنیا آمدن فرزندم در سال 89 مشکلات عدیده ای برایم پیش آمد و هر چه از ایشان تقاضا کردم که از کار خود استعفا بدهد و به زندگی و فرزند خود برسد اعتنا نکرد، حالا با توجه به مشکلات پیش آمده آیا می توانم از ایشان به خاطر اشتغال شکایت کنم و همسرم را مجبور به این کار کنم یا خیر. با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، نوع شغل زوجه منافی شئون و مصالح خانوادگی نیست ضمن اینکه شخص زوج ، بانی استخدام زوجه در شرکت محل اشتغال بوده است .

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگرکارومحیط ،مردانه باشدمی توانیددادخواست تقدیم دادگاه داشته باشید.موفق باشید

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

چون شغل فوق منافی شئون و مصلحت خانوادگی نیست امکان پذیر نیست هرچند تشخیص این مهم برعهده قاضی رسیدگی کننده به پرونده میباشد

مهدي  منصوري

جناب آقای مهدي منصوري :

درود.چنانچه شغل زوجه به حیثیت و شئون خانوادگی در تضاد باشد و یا باعث بوجود امدن مشکلات عدیده ای در زندگی مشترک گردیده است می توانید با تقدیم دادخواست منع اشتغال زوجه از طریق محکمه اقدام نمایید.

یک وکیل

با سلام
در صورتی که پاسخ خود را دریافت ننموده اید لطفابا اینجانب تماس بگیرین

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.در صورت اثبات اینکه ادامه اشتغال با مصالح زندگی مغایرت دارد،بلی.یاالله