مشاوره حقوقی رایگان - الزامات جهت رفع توقیف خودرو تصادفی منجر به جرح پس از گزارش پزشک قانونی و تایید پلیس راهنمایی

بنده با عابر تصادف کرده و دودست ایشان شکسته شده متشینم توقیف میباشد گزارش پلیس راهنمایی و گزارش پزشکی قانونی ارایه شده جهت ترخیص خودرو علیرغم تایید اصالت بیمه و فیش حقوقی خودم چه چیز دیگری لازم میباشد
آیا حضور کارمند ثالث با فیش حقوقی هم نیاز میباشد ویاهمان اصالت بیمه نامه و فیش حقوقی خودم کفایت مینماید
با تشکر

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
گزارش پلیس راهنمایی و رانندگی جهت ترخیص کفایت میکند . ضمانت شما مربوط به مراحل دادرسیست نه ترخیص خودرو .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصالت بیمه و فیش حقوقی کفایت می کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک ماشین کامل باشد فیش حقوقی معمولا اخذ نمیشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بستگی به نوع قرار تامین کیفری صادره دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

معمولا رویه این طور است که بعد چند روز میتوانید رفع توقیف خودرو را درخواست کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
فیش حقوقی به همراه کارمند جهت احراز هویت لازم است.