مشاوره حقوقی رایگان - خرید با قولنامه دستی

سلام خسته نباشید.
من 2سال پیش یک خودروی پیکان خریدم پلاک بنام فروشنده بود ولی سند قطعی را بنام خودش نزده بود وقتی که رفتیم سند رو بنام من بزند و من بقیه ی پولش که یک میلیون میباشد بپردازم ولی در ثبت گفتند که ایشون نمیتواند سند را بنام تو بزند اول باید بنام خودش قطعی بزند بعد بنام تو بزند دیگه برگشتیم خونه سندها هم دست من (خریدار) میباشد ولی تا بحال نتوانسته سند را بنام من بزند.
من هم ماشینو همون موقع فروختم سه میلیون چک 1ماهه گرفتم و قرار بر این شد که بعد از وصول چک بقیه ی پولم را بدهد و من سند را بنام ایشان تنظیم کنم چک برگشت زدم و هیچگونه پولی نداده و اونم ماشینو فروخته الان من چجوری باید شکایت کنم تا ماشینو توقیف کنم چون میگویند قولنامه ی شما دستی و سند و پلاک بنام تو نیست نمیتوانی شکایت کنی و توقیف کنی. سند دست من میباشد. ممنون میشم راهنماییم کنید.