مشاوره حقوقی رایگان - تامين خواسته

باسلام. تروخدا يه نفر دقيق جواب منو بده ! بنده دادخواست تامين خواسته دادم بابت مهريه، امروز رفتم اجرا احكام خانواده، گفتم می خوام شوهرم رو ممنوع الخروج كنيد ! گفت اشتباهِ دادخواست نمی تونی ممنوع الخروج كنی ! اداره ثبت هم می گه چون درخواست كسر حقوق دادی، ديگه نمی شه بابت بقيه مهريه ت ممنوع الخروج كنی !
تكليف چيه ؟ خيلی حياتيه

پاسخ ها :

پرسشگر :

باسلام. خوب ممنوع الخروج نكردن ! دادگاه هم گفت مال معرفي كن

پرسشگر :

باسلام ، راه قانوني شو طبق ماده يا مواد قانوني بهم بگيد خواهشا كه بتونم همسرم رو ممنوع الخروج كنم.

یک وکیل

با تامین خواسته نمیشه کسی را ممنوع الخروج کرد . دادخواست اصلی را بدهید بعدا اقدام کنید .