مشاوره حقوقی رایگان - فروش اموال موروثی

با سلام. از وراث پدرم وکالت تام الاختیار فروش، اجاره و ... حتی فروش به خود دارم. دارایی پدرم 5هکتار زمین کشاورزی دیم و یک منزل مسکونی بوده. تحریر ترکه انجام نداده ام. انحصار ورثه انجام شده. حالا برای زمین مذکور مشتری دارم که بفروشم و تقسیم کنم. آیا میتوانم زمین را بفروشم که احیانا احدی از وراث بعدا معترض شد، مشکل قانونی نداشته باشم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر گواهی حصر وراثت موجود است و شخصی معترض نباشد چنین کاری بلامانع است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید دید حدود اختیارات تا چه حد و به چه روش است و....

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید با رضایت بقیه وراث باشد مگر انکه مالکیت شما احراز گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر از تمام وراث وکالت دارید می توانید مطابق مفاد وکالت اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد وکالت و حدود اختیاراتی که دارید می توانید اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله وکیل میتواند مورد وکالت را انتقال بدهد

ولی طبق قانون وکیل باید مصلحت موکل را رعایت نماید
و اگر بعدا احراز و اثبات گردد که وکیل ، مورد وکالت را به قیمت
کمتری فروخته است خود وکیل مسئولیت جبران خسارات خواهد داشت و

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
اگر انحصار وراثت و تحریر ترکه به طور کامل انجام و امور مربوط به مالیات بر ارث انجام شده میتوانید مطابق وکالت‌نامه زمین مذکور را بفروشید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر رضایت سایر ورثه را دارید مانعی ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
فروش مال مشاعی فقط با رضایت تمام شرکاء ممکن است.