مشاوره حقوقی رایگان - توهین والدین به فرزند

سلام. آیا میشه از والدین به خاطر تحقیر و توهین و فحش های ناموسی دادن به فرزند و تهدید کردن اون و انجام تنبیهات خشن جسمی و روحی و تهمت شکایت کرد ؟ من خیلی تحت فشار هستم و شده بار ها بخوام از زندگی دست بکشم فقط به خاطر این مسائل و حتی به روانشناس مراجعه کردن ولی باز به همون رفتار های بدشون ادامه میدن واقعا برای یه دختر خیلی سخته تحمل این شرایط

پاسخ ها :

توهین والدین به فرزند ضرب و جرح فرزند توسط والدین شکایت از والدین