مشاوره حقوقی رایگان - آزار و اذیت و شکنجه توسط پدر و مادر

با سلام .پسری هستم 20 ساله. عمل جراحی شدم بخاطر تشنج و وضعیت خوبی ندارم و از این رو پدر و مادرم من را مورد آزار و اذیت و ضرب وشتم قرار می‌دهند . پدرم قصد بیرون کردن من از خانه را دارد و من را تهدید میکند .بنظر شما باید چیکار کنم ؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامپدر تا یک زمانی موظف است که نفقه بپردازد بعد از آن رشید محسوب می‌شوید