مشاوره حقوقی رایگان - مفقود شدن قولنامه خرید مالک قبلی

سلام بنده ملکی رو با قولنامه عادی خریداری کردم که قولنامه ای بوده اکنون قولنامه خرید مالک قبلی رو گم کردم ولی کپی برابر اصل شده رو دارم دادگاه قبول نمیکنه میگه باید اصل اون رو بیاری چکار میتونم بکنم که مالکیان رو ثابت کنم

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
قولنامه معمولاً در دو نسخه تهیه میشود ، از فروشنده درخواست ارائه نسخه دیگر نمایید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در چه دعوایی این قولنامه را مبنی بر دلایل استنادی اقامه کرده‌اید؟!

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

قولنامه بنگاهی بوده یا دست نویس ؟

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و اثبات مالکیت را به طرفیت فروشنده و ایادی قبلی اقامه نمایید
و باید با ارائه مستندات و مدارک و معرفی شهود ، ادعای خود را اثبات نمایید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد
بله باید اصل را ببرید به شرط ایراد طرف دیگر نه دادگاه راسا اقدام کند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق بنگاهی که قولنامه را نوشته اید درخواست کنید نسخه ثانویه را در اختیار شما قرار بدهند