مشاوره حقوقی رایگان - هزینه ها

عرض سلام خدمت سروران گرامی ساختمان ما 5طبقه است اسانسور تا طبقه 4 رفته طبقه 4 و 5 یک صاحب دارد و ضمنا طبقه 5 متراژش نصف طبقات دیگر است و چون از قسمت اتاق انها باید بگذریم از مشاع نمیتوان استفاده کرد (بالکن بزرگ دارد و یک اتاق بزرگ) سوالم اینست که ایشان برای هزینه تعمیرات اسانسور و شارژ ساختمان را چگونه پرداخت کند درضمن هر 5 طبقه مجزا هر کدام برای خودش کنتور برق و آب و گاز مجزا دارند

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.تعمیرات وشارژآسانسور ربطی به بنا ندارد وتمامی مالکین بالسویه بایدپرداخت نمایند.