مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم اخراج پرسنل نیروهای مسلح

باسلام. من دانشجوی سال دوم دانشگاه افسری هستم که مدت یه ماه از کار اخراج شدم و وقتی جویا شدم دلیل را به اتهام فساد اخلاقی و ارتباط های نامشروع و مشروب خوری و استعمال مواد مخدر محکوم شدم و در حالیکه هیچ کدام از این اتهامات در زندگی من جایی نداشته و وقتی سند و مدرک خواستم با پرینت پیامک ها و تلگرام خود از جانب آنها مواجه شدم که محتوای آن شاید برای حفاظت سند و دلیل بر انجام اتهامات از جانب من بوده ولی خودم از روی شوخی و دلایلی رد و بدل پیام میکردم و اکنون بدون هیچ شخص یا نفری که ارتباط نامشروع من با او ثابت شود یا فرد یا شخصی که مواد کشیدن من با او انجام شده باشد و فقط از روی پیامک های من که موجودیت ندارد و البته اجازه توضیح دادن راجب پیامک ها رو هم بهم نمیدن محکوم شدم و زندگی و آبرو و شغلم از دست رفته است. اکنون نیز خواهشمندم برای اثبات بیگناهی راهی و مشاوره ای مرا بهره مند کرده و در صورت لزوم وکالت خود را جهت رسیدن به حق و آبرویم که از روی ناخردی و بیان اشتباه نه انجام عمل اشتباه یه دست آورم...

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

معمولا با توجه به اختیارات قانونی حفا و داشتن تجهیزات فنی مناسب رد صلاحیت های مربوطه صحیح است

پرسشگر :

یعنی من که واقعا گناهی مرتکب نشدم دیگر راهی برای برگشت و دفاع از حقم ندارم و قانون و مراجع قضایی هم از این تصمیم حفاظت پیروی میکنند و بخاطر همان پیامک ها فقط گناه کار میشوم.

یک وکیل

اگر حکم قطعی نشده از طریق دیوان عدالت اداری قابل شکایت و پیگیری هست . صرف پیامک قانونا نمیتواند سبب آن شود که با آبروی شخص بازی کرد.