مشاوره حقوقی رایگان - سلام پلاک ماشینم شکایت داره چکار کنم

سلام خسته نباشید بنده حدود یکسال پیش یه ماشین خریدم که سند اصلی بنام شخص دیگر هست و اون شخصی که ماشینو به من فروخته فقط وکالت تعویض پلاک داره الان رفتم خلافی بگیرم میگن شکایت داره که اون شخصی که پلاک بنامش هست شاکی داره و الان نمیدونم کجاس ولی صاحب سند اصلی هست و گفت هروقت خواستین وکالت میدم الان من چطوری میتونم شکایت از روی پلاک بردارم ممنون میشم اگه راهنمایی کنین

پاسخ ها :

یوسف سمیعی

یوسف سمیعی :

استان :

با سلام خدمت شما دوست عزیز اطلاعات ارسالی شما در مورد پرونده ناقص است به عبارت دیگر شما از علت توقیف خودرو اطلاعی ندارید . مندرجات سند وکالت نامه می تواند راهگشا باشد مبنی بر اینکه آیا شما می توانید به وکالت از مالک اصلی خودرو (صاحب سند) با وکیل دادگستری قرارداد منعقد کنید که در اینصورت وکیل دادگستری می تواند با وکالت شما و از طرف مالک اصلی پیگیری نماید که چه شکایتی در مراجع قضایی مطرح و موضوع شکایت چیست در هر صورت شما باید از علت توقیف بودن ماشین و مرجع توقیف کننده مطلع شوید تا اقدام حقوقی مناسب جهت احقاق حق خود به عمل اورید. شما می توانید به استناد مبایعه نامه خود، دادخواست الزام به تنظیم سند مالکیت خودرو علیه مالک و کسی که از وی خریداری کرده اید، بدهید تا در پاسخ استعلام دادگاه از پلیس راهور مشخص شود چرا خودرو توقیف است. توجه داشته باشید که دادخواست شما به دلیل توقیف بودن خودرو رد خواهد شد اما از این طریق می توانید از علت توقیف و نوع اقدام حقوقی مناسب بعدی مطلع گردید. پیروز باشید