مشاوره حقوقی رایگان - پایان کار ساختمان روستایی

سلام من سال 94قطعه زمینی با دفترچه ساختمانی روستایی خریداری کردم که تمدید شده بود شروع به ساخت کردم و سال 98دوباره تمدید کردم و ساختمون تمام شد مهندس ناظر مهر تموم شدن را زد بدون اضافه بنا و خلاف الان دوسال هست که میرم دهیاری برا پایان کار دهیار میگه چی پی اس تو دفترچه ساختماتی اشتباه خورده و پایانی بهت نمیدیم من دوبار دفترچه را در دهیاری تمدید کردم الان باید چیکار کنم احتمال تخریب هست یا نه

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، تخلف ساختمانی که منجر به تخریب یا جریمه می گردد با کمیسیون ماده99 می باشد و دهیاری فقط گزارش تخلف را می دهد،اگر ساختمان شما با اصول مهندسی ساخته شده باشد ولی تخلفی داشته باشید تخریب نمی گردد بلکه جریمه می شوید، شما باید دهیاری یا بنیاد مسکن را ااز طریق دادگاه الزام به صدور پایان کار نمایید.