مشاوره حقوقی رایگان - ملک مشاعی

با سلام
زمینی به مساحت 1000 متر به صورت مشاع بین 4 نفر ، که قبل انقلاب هر شخصی سهم خودش را ساخته 4 تا ملک برای 4 نفر ،(با توجه به تاریخ کنتور برق) وبا توجه به تاریخ سند بعد انقلاب برای ملک سند مشاعی صادر شده ،چند سال پیش یکی از شرکا فوت کرده که 200مترش برای آن شخص بوده و ورثه ملک را بصورت قولنامه ای با کد رهگیری دار فروخته در حالی که هیچ تقسیم نامه ای وجود ندارد ، که ثابت کنه این 200 متر از 1000 متر برای این شخص است ، الان برای تخریب و بازسازی اقدام کردیم ، شهرداری تقسیم نامه میخواد ، از 4 نفر شرکا ، بجز مالک این ملک که به ما فروختن ، یکی دیگر نیز فوت کرده ، ملک دست ورثه است ، و 2 شریک دیگر نیز خیلی پیر هستند ، و به هیچ وجه قبول نمی‌کنند بیان تقسیم نامه تنظیم کنیم ،لطفا اینجانب را راهنمایی کنید. باتشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، در صورت رضایت همه شرکاء،می توانید از شهرداری تقاضای تفکیک ملک رانمایید و در صورت عدم رضایت بعضی از شرکاء، شما می توانید بتنهایی از اداره ثبت تقاضای افراز ملک به اندازه قدر السهم خود را بنمایید ،که در صورت غیر قابل افراز بودن می توانید از دادگاه دستور فروش را بخواهید.