مشاوره حقوقی رایگان - قطع یارانه

سلام من و همسرم حدود 8ماه ازدواج کردیم و همسرم اقدام به جداسازی یارانه اش کرده ولی هیچ یارانه ای به حساب همسرم واریز نشده علت رو که جویا شدیم گفتند گردش حساب همسر شما در سال 1400بیش از 600میلیون تومن حسابش گردش داشته در صورتی که نگو برادرش به اسم ایشان کارتخوان گرفته و کل فروش ایشان به کارتی با اسم همسر من بوده واریز میشده و همین گردش حساب مانع از واریز یارانه میشود حال از شما می خوام بهم کمک کنید چطور می تونیم اثبات کنیم با وجود اینکه کارت برای همسرمه گردش حساب برای برادرشه به ما یارانه بدند چون ایشون یه حقوق بگیر ساده با ماهانه 7میلیون تومن هستند

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول باید بره ان کارتخوان را غیر فعال کنه و ان حساب بانکی را توقیف کنه بعد به طرفیت برادر و اداره یارانه دادخواست برقراری یارانه بدهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا ان کارت خوان و حساب مرتبط را غیر فعال کنید و سپس به طرفیت برادرش و اداره هدفمندی یارانه ها دادخواشت برقراری یارانه دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به سازمان هدفمندي يارانه ها مراجعه نماييد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

از فرمانداری این قضیه را پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با مستندات و مدارک باید ثابت کنید چون کارت به اسم همسرتان است اصل بر این است که گردش حساب مربوط به ایشان است مگر خلافش ثابت شود.

محسن جان نثاری

جناب آقای محسن جان نثاری :

از طریق سازمان هدفمندی یارانه ها پیگیری نمایید.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
در صورت اثبات موضوع مذکور ، پرداخت یارانه قابل پیگیریست . مشکل به نظر می رسد .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به سازمان هدفمندي يارانه ها مراجعه نماييد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اعتراض کنید و مداروک واریزی از حساب همر به حساب برادرش را ببرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به دارایی مراجعه کنید و موضوع را پیگیری نمایید تا زمانیکه کارتخوان فعال است به همسر شما یارانه تعلق نمی گیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود کارتخوان و حساب را غیر فعال کنید سپس به طرفیت برادر و اداره هدفمندی یارانه ها دادخواست برقراری یارانه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به فرمانداری مراجعه نمایید
و مستندات و مدارک خود را ارائه بدهید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و اخترام
به سازمان هدفمندي يارانه ها مراجعه فرماييد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بدوا می بایست حساب و دستگاه پوز مربوطه را غیرفعال سپس نسبت به تصمیم اداره هدفمندسازی یارانه اعتراض نماید