مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه

با سلام و خسته نباشبد
سوالی داشتم از حضور شما
پدرم زمانیکه در قید حیات بودند ملکی داشتند که در دفتر اسناد رسمی در قالب اقرارنامه بین وراث تقسیم کردند و وکالتی به من دادند که در ان سهم هر فرد قید شده و من سهم زن پدرم و خواهرانم را به صورت سندیت در اوردم اما سهم برادرم که دو دنگ بوده ثبت سندی نشده و هنوز به نام پدرم است .الان پدرم فوت کردند و زن دوم پدرم روی ان دو دنگ هم ادعا دارند .لطف بفرمایید که من میتوانم با توجه به اقرارنامه و وکالت که داشتم ثابت کنم که این دو دنگ سهم برادرم هست یا نه؟؟؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام وکالتنامه با فوت پدر باطل گردید و دو دانگ مذکور،بین وراث تقسیم می گردد و همسر دائمی یک هشتم از بهای آن ا می برد