مشاوره حقوقی رایگان - وام ازدواج

باسلام بنده وام ازدواجمو دادم به نامزدم وام به اسم من هست حالا چون داریم از هم جدا میشیم میگه وام را به من ندادی در حالی که وامی که به حساب من ریخته شده بود را باهم رفتیم مغازه وسایل خریده به اسم خودش فاکتور زده شد ولی از حساب من پولشو داد یعنی کلا وام ازدواجمو همون لحظه به فروشنده داد حالا من یه فیش از فروشنده دارم به نظر شما باید چیکار کنم که وام خودم را ازش پس بگیرم مچکرم

پاسخ ها :

محمد حسین مصلح

جناب آقای محمد حسین مصلح :

باسلام
اگر مبالغ فاکتور ها از حساب شما خارج شده باشند میتوانید با ا رائه پرینت حساب، اصل مبلغ و خسارات تاخیر تادیه را مطالبه نمایید. اما اگر
همسر شما اقساط وام را به صورت مستمر پرداخت کرده این دلیل و اماره ای است بر واگذاری وام به ایشان و در این صورت می توانید ابتدا دعوی اثبات انتقال و واگذاری تسهیلات به ایشان و همزمان مطالبه اقساطی که پرداخت نکرده و شما بالاجبار پرداخت نموده اید را مطرح نمایید