مشاوره حقوقی رایگان - سفته بابت ضمانت اخذ وام آزاد

سلام و درود بر عزیزان و تشکر بابت تامل عالیجنابان پاسخگویی.مدت هاست وام هایی رایج شده به عنوان وام های آزاد که اشخاصی دارای سرمایه طبق شرایط وام اعطا میکنند.شرایط اخذ وام ،دادن سفته بابت ضمانت.بنده وام دهنده رو نمیشناسم که چجور ادمیه.سوال بنده اینه اگر بخوام سفته بدم جهت اخذ وام.آیا وام دهنده میتونه سواستفاده ای از این سفته بکنه و اینکه آیا باید شرح خواصی در سفته بنویسم و اینکه چه بنویسم.من بابت مثال جهت اخذ وام 200 میلیون تومانی باید 400 میلیون و یا 600 میلیون سفته بدم جهت ضمانت.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام،عین قراردادرا در دونسخه مکتوب کنید ودر متن آن به شماره سفته و اینکه هدف از ارائه سفته چی بوده را قید و یک نسخه را تا عودت سفته، نزد خود نگه دارید.