مشاوره حقوقی رایگان - در مورد چک نفر دوم که خرج کرده

باسلام درود بنده از بابت فروش یک دستگاه لودر برای مشهدی چک تهرانی برای من ثبت کرد به مبلغ 620ملیون تمن چک به علت عدم موجودی برگشت خورد و اجرت برای صاحب چک گرفتم بعد از چند پیگیری و نداشتن آدرس ثابت و پیدا نکردن صاحب چک پرونده را متوقف کردم و شکایت به نفری که چک به من داده و ثبت کرده دادم دوز بعد دادخواست اجراش اومد وبابا گرفتم برای مشهد آلات بعد از یازده ما و چند بار نیابت تونستم از طریق پاسگاه بگیریم واینها حاضر به دادن اصل خواسته شدن و دوتا سند بلدزر و سواری بنامم زدن که فرداش بریم تحویل بگیریم درهمان حال که لاشه چک از من خاستن من گفتم دوروز دیگه میارم به اجرای احکام و اجرای احکام به من گفت شما لاشه چک بیار و اینها هم برن دوروز دیگه بیان اینجا و دوتا دستگاه توقیف در پارکینگ تا دوروز دیگه لاشه چک بیارم بدم تا اینارو تحویل بگیرم از طرف همان موقع طرفهای من برای من شک میکنن با دوتا وکیل به شهرستان می‌روند جایی که اجراییه دادن و جلو توقیف میگیرن من دوباره که برگشتم شهرستان وبه اجرای احکام گفتم چرا نامه توقف زدید اجرای احکام گفتن قاضی شعبه گفته من رای اشتباهی دادم این نمیتونست به نفر دوم شکایت کنه این باید از نفر اول وصول کنه سوال من اینجاست که آیا رای بعد از یازده ماه در لحضه آخر که میخاستم تمام کنیم توقف بده یا نه ایا میتونیم به رای اعتراض بدیم یانه

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، رای قطعی ولو اینکه غیر قانونی صادر شده باشه قابل اجراست مگر اینکه رای غیابی باشد که معمولا با واخواهی دوباره رسیدگی و رای مقتضی صادر می گردد، و همچنین در صورت اعاده دادرسی عادی یا فوق العاده،رسیدگی بعمل می آید و گاها بدوا توقف عملیات اجرایی صادر می گردد.