مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام
ببخشید اگر در تقسیم ارث اموال مثلا تقسیم یک باغ یکی از فرزندان نسبت به دیگر فرزندان بیشتر رسیدگی داشته باشه به باغ مثلا از لحاظ ابیاری باغ ایا میتونه اعتراض داشته و بتونه که سهم بیشتری رو دریافت بکنه؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام،در تقسیم ترکه ،هر فرزند از جمله ایشان،فقط به اندازه قدر السهم خود، می برد، اگر چند سالی باغ را نگهداری و آبیاری نموده، اولا سهم دیگر وراث از محصول باغ را برای سالیانی که تحت تصرف داشته،باید بدهد، ثانیا ، می تواند اجرت المثل کار خود را مطالبه نماید.