مشاوره حقوقی رایگان - آیا کسی که در حین سربازی آسیب دیده و عمل کرده و معاف شده میتونه دوباره با بیمه جراحی بشه؟

سلام وقت بخیر.پسر من چند سال قبل سرباز بود و در حین خدمت مچ پاش آسیب دید و از طریق بیمه ارتش جراحی کرد و معاف شد.ولی بهبود پیدا نکرد و باید پیوند غضروف کنه.سئوال من از شما اینه :آیا ارتش قبول میکنه با هزینه خودش و بیمه ارتش مجدد پیش همون دکتر عمل کنه ؟ آیا میشه دیه گرفت؟باید چیکار کنیم با این وضعیت بیماری و هزینه گزاف جراحی ازاد؟ممنون میشم پاسخ بدین.

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
در صورتی که حین انجام وظیفه بوده قابل پیگیری از یگان مربوطه است .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از سازمان نظام وظیفه عمومی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 096480

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام امکان وجود دارد به یگان خدمتی مراجعه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر درحین خدمت بوده می توانید از یگان پیگیری کنید.

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ، در صورت داشتن مستندات کافی ، پیشنهاد میگردد ابتدا از طریق یگان های حمایتی ارتش پیگیری نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی بهتر است مورد مذبور را از طریق سازمان نظام وظیفه پیگیری نمایید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی مراتب را از طربق یگان مزبور و یا سازمان نظام وظیفه پیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق ارتش پیگیری نمایید

یک وکیل :

با سلام
با ثبات قصور پزشکان امکان درخواست دارید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال حقوقی نیست. از سازمان مربوطه پیگیری کنید.