مشاوره حقوقی رایگان - بیمه سربازی

سلام.خسته نباشید.جناب علت فرستاده نشدن اطلاعات بیمه خدمت سربازی بنده به بیمه تامین اجتماعی را میخواستم پیگیر باشم ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق بیمه پیگیری کنید
یا با شماره 1420 تامین اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از یگان ونظام وظیفه پیگیری شود معمولا سوابق دیر به سامانه تامین ارسال میکردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق یگان خدمتی و بیمه پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از سازمان نظام وظیفه عمومی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 096480

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست حضور موضوع را پیگیری نمایید و از متصدی امر جویا شوید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما حقوقی نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع در حیطه سازمان مربوطه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

از طریق سازمان تامین اجتماعی پیگیری نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خودشون نمیفرستن شما باید از طریق تامین اجتماعی نامه ببرید برای بیمه نیروهای مسلح و مبلعی هم به نامین اجتماعی مرداخت کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

از بیمه تامین اجتماعی و یگانه مربوطه یانظام وظیفه پیگیری نمایید