مشاوره حقوقی رایگان - سوال پرونده کیفری

درودبر همه وکلای باوجدان،
من در سال97بعد از گزارش خلاف واقع یک مخبر و جهت تحقیق در خصوص گزارش وی پلیس امنیت با دستوربازپرس به خونه مراجعه کرده واقدام به بازرسی منزلم نمودند،ومشخص شدمواردی را که مخبر گزارش نموده است خلاف واقع است،متعاقب آن گوشی موبایل وسیستم رایانه ای منزل وتبلت من توقیف شد.به پلس فتامراجعه کردم واظهارداشتند که رمزگوشی وسیستم رابدهم و قرار شد قانونی ودرراستای صحت وسقم موضوع گزارش فقط تحقیق شودکه متاسفانه درچتهای خصوصی من واردوتمام عکسهای خانوادگی وخصوصی مرا بعنوان عکسهای مبتذل گزارش وسپس درچتها چند جمله واستیکر گزارش نمودند که توهین به خمینی وخامنه ای و...است وبعنوان جرم جدید(اتهام قبلی منع تعقیب خورد)اعلام گزارش نمودندودر همان سال به دفاعیات من درخصوص حفظ حریم شخصی و...توجه ننموده ودراقدامی فراقانونی به اتهام داشتن عکس(دختروهمسرم وبستگان)بعنوان نگهداری عکس مستهجن محکوم به6ماه حبس ودر خصوص توهین به خمینی 2سال وتوهین به خامنه ای وغیره....من متواری گشتم ومنزل مسکونی را حراج کردم.
حالا بعداز حدود5سال ممنوع الخدمات شده ام ودرحالیکه بیمارخاص هستم(ام اس)یکسال است داروهام رودریافت نکردم وکم کم دارم فلج میشم واحتمال زیادمرگ(چون نمی توانم این زجررا تحمل کنم)هیچ وکیل باوجدانی هم از من دفاع نکردوبرعکس فهمیدندمشکل دارم تتمه پولی را که داشتم هم خوردند و از یک تولید کننده تبدیل شدم به کارتن خواب، ببخشید طولانی شد،البته دراین آخر عمری دنبال برائت نیستم اما خوشحال میشم که راهکاری باشد که سیستم قضایی نفوذپذیر را با شکایت به همه دنیا بشناسانم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد