مشاوره حقوقی رایگان - عوارض سالیانه شهرداری خودرو

سلام
سه سال پیش یک پراید87 گرفتم.
صاحب اصلی ماشین که یک خانم شیرازیه. چندی است گفته میخوام پلاک توقیف کنم.بیا انتقال بده.
حالا که خواستم بروم پی کار انتقال متوجه شدم هیچ عوارض شهرداری را پرداخت نکرده و میگوید سال 95 که خواستم بفروشم خریدار پانصدهزارتومان از پول ماشین را نداده و قرار بود برود عوارض را پرداخت کند و حالا معلوم شده که پرداخت نکرده و روز بعد به دیگری فروخته و روز بعدش هم من از نفر سوم گرفتم.
سال 95 تا 98 که پیش خودم بوده اصلا حواسم به عوارض نبوده چون بار اول است که ماشین خریدم و در جریان عوارض نبودم.
اکنون عوارض 87 تا 95 با جرایم دیرکرد را باید من پرداخت کنم یا بر عهده صاحب سند و پلاک است.
در صورت امکان راهنمایی فرمایید.
سپاس

پاسخ ها :

یوسف سمیعی

یوسف سمیعی :

استان :

با سلام خدمت شما دوست عزیز باید متن قراردادهای فروش شما ملاحظه شود که در مورد تنظیم سند رسمی انتقال چه توافقاتی شده است در غیر اینصورت اگر شما بتوانید حکم الزام به تنظیم سند رسمی خودرو را اخذ نمایید هرگونه هزینه ای که برای اجرای این کار پرداخت شود برعهده محکوم خواهد بود اما باید توجه داشت که اخذ چنین حکمی با توجه به بلاتکلیف بودن موضوع الزامی بودن ثبت رسمی معاملات خودرو در چند سال اخیر، دشوار خواهد بود. طبق قاعده کلی هر مالک بایستی عوارض مدت زمان مالکیت خود را بپردازد