مشاوره حقوقی رایگان - تبانی خواهر با برادر در جهت تحصیل مال در آن

سلام در سال 87 بالاجبار داشتن طلب از یک دانگ از منزل مسکونی آبا و اجدادی که 3دانگ بنامش رسما و 3دانگ دیگر را کلیه ورثه پدری در قبال قسمتی از سهم الارث به او دادند و بیش از 70سال تصرف مالکانه داشته در حضور شهود خریداری نموده در سال 94 بعد از فوت وی خواهرش که احدی از وراث حین فوتش است با ارایه سند مالکیت ششدانگ در سال82 با داشتن وکالت از برادر انجام داده من که اطلاعی از این امر نداشته و حتی تا زمان حی خود برادر نیز اطلاعی از آن نداشته چون یکی از وکالتها را در همین ملک در سال 87عزل وکیل نموده و در صورت تبانی بنده بی خبر بودم حال چگونه به حقم که حاصل 30سال زندگیم است برسم متشکرم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" دوست عزیز سؤال شما نارسا و نامفهوم است و نیاز به ترجمه و شرح کامل دارد .

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

سوال مبهم هست و نیاز به مشاوره حضوری دارید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگرسندراباوکالت درزمان بعداز فوت انتقال داده شمامی توانید تقاضای ابطال رابدهید به موجب اینکه وکالت درزمان حیات موکل اعتباردارد.موفق باشید

یک وکیل

با سلام
در صورتی که پاسخ خود را دریافت ننموده اید لطفابا اینجانب تماس بگیرین