مشاوره حقوقی رایگان - دعوای بین واحدها

یکی از واحدها ی ساختمان خیاطی زنانه داره به خاطر همین افراد مختلفی در ساختمان تردد می‌کنند، امروز یه خانم که وارد ساختمان شدند ، بنده از اون پرسیدم آیا شما مشتری واحد 4 هستید؟ ایشان گفتند اره حالا مالک اون واحد مدعیه که شما نباید از ایشان بازخواست می‌کردید و برای من مشکل و ساخت و شونه می‌کشه. میخواستم بدونم بعد این مشکل من میتونم از اون واحد بابت خیاطی زنونه شکایت کنم

پاسخ ها :

سیدرامین ذاکری

جناب آقای سیدرامین ذاکری :

بله میتونید. هم بحث تجاری در املاک مسکونی. هم با دیگر همسایه ها طرح شکایت مزاحمت بکنید