مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه تمکین

سلام دادگاه خانمم رو الزام به تمکین کرده و رای دادگاه تجدید نظر هم الزام ایشون رو تایید کرده میخوام اجراییه بگیرم سوال من اینه از لحاظ قانونی تا چه مدت میتونم اجراییه رو عقب بندازم و هزینه اجراییه با منه یا خانمم با تشکر از لطف شما

پاسخ ها :

یک وکیل

الزام به تمکین فقط اعلامی هست یعنی به زوجه ابلاغ میشود که نسبت به تمکین اقدام کند . اگر زوجه قبول نکرد شما کاری نمیتوانید بکنید.