مشاوره حقوقی رایگان - جای جوش زیاد در کمر برای استخدام افسری ارتش

سلام خسته نباشید من 21سالمه 3_4سال قبل به دلیل مصرف مکمل های بدنسازی تقلبی بدنم حساسیت نشون داد کمدم کلا آکنه و جوش زد بعد رفتم دکتر دکتر یه محلول تجویز کردن آکنه و جوشا رفتن ولی جاشون خیلی مونده
به نظر شما مشکلی پیش میاد توو تستای پزشکی؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به پزشک متخصص رجوع کنید و ارگان مربوطه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر
مشکلی ایجاد نشود اگر واقعا لکه باقی مانده از اثر آکنه و جوش باشد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خارج از موضوع اين سايت و صلاحيت علم حقوق است

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
بعید است مشکلی به وجود آید . در هر حال مهم انجام تست های پزشکی و نظر کمیسیون است .

سیدحسین موسوی

سیدحسین موسوی :

سلام: از یک پزشک متخصص مشورت بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بنظر خیر با پزشک و مشاورین مربوطه مشورت نمایید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی سوال غیر حقوقی است از ارگان مربوطه سوال بفرمائید