مشاوره حقوقی رایگان - مالیات اجاره

صاحب ملک شرکت ما مادرم هستند البته شرکت ما تازه تاسیس هست و حدود 140 متر مادرم مستمری بگیر تامین اجتماعی هستند و همین یک ملک دارند ممیز مالیاتی بمن گفت هرماه هزینه اجاره ثبت کن من گفتم که ما اصلا اجاره نمی دیم گفتند نه قانون هست و حتما باید ثبت کنید از یک سرممیز دیگه پرسیدم گفت شما مشمول نیستید واگر این کار را بکنید مادرتون هم باید مالیات اجاره دریافتی را پرداخت کنه الان نمی دونم چکار باید بکنم از نظر خودم هم نباید ثبت کنم چون واقعا اجاره ای نمی دیم در حال حاضر نمی دونم باید چکار کنم از نظر شما اگر ما مشمول نیستیم ممنون می شم علت عدم مشمولیت را بمن بگین با سپاس فراوان

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از کارشناسان اداره مالیاتی سوال کنید تا دقیق تر بررسی شود

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام میتوانید قرارداد اجاره با اجاره ماهیانه هزارتومان تنظیم نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به اداره دارایی مربوطه مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ثبت ننمایید
و اگر ثبت کنید مادر شما باید مالیات پرداخت نماید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر حتما پرونده نیاز دارد به بررسی دقیق و کامل

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قرارداد با اجاره ماهانه تنظیم کنید