مشاوره حقوقی رایگان - طرح شکایت از دادگاه عمومی و انقلاب از سوی همسر سابق

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز
بعد از اینکه همسرم را حدود یکسال پیش طلاق دادم از اون روز برای من فرزندانم مرتبا به قصد انتقام گیری شخصی ایجاد مزاحمت میکند بطور مثال بعد از اینکه دادخواست تقسیط اعسار دادم به قصد تلافی رفته دادگاه عمومی و انقلاب شکایت کرده که من بدون اجازه اون ازدواج کرده بودم در حالیکه حکم عدم سازش گرفتم و در زمان دادگاه طلاق اصلا به جلسات هم‌ نیامد تازه مدعی شده! حالا دادگاه منو بعنوان مطلع احضار کرده خیلی نگرانم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
اگر مدارکتون قانونی و کافیه ، اصلا جای نگرانی نیست