مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت در محل کار

با سلام من هشت سال پیش از همسرم جدا شدم و یک فرزند داریم . ایشان درخواستهای مکرر برای بردن فرزند 11 ساله مان به مسافرت داشتند که من به ایشان گفتم بدون اجازه من نمیتوانید فرزند را از شهر محل ملاقات خارج کنید که ایشان بارها عنوان میکرد که چنین قانونی وجود ندارد و مادر میتواند فرزندش را هر جا بخواهد ببرد . به این ترتیب بنده مخالفت کردم و گفتم هر وقت حکم قانونی داشتید من فرزند را برای مسافرت به شما میدهم . ایشان در تایمی که من شیفت نبودم و حضور نداشتم به محل کار من مراجعه میکنند و ایجاد مزاحمت میکنن و عنوان میکنن که از تعطیل شدن محل کار جلوگیری میکنند و با آوردن پلیس باعث آبروریزی من بین همکاران و همسایگان میشوند.
1_ همکاران من استشهادیه امضا کرده اند و فیلم حضور ایشان در محل کار من هم موجود است و پیامک ایشان مبنی بر اینکه تا من به آنجا نروم مانع بسته شدن شرکت میشوند هم موجود است . آیا میتوانم از ایشان شکایت کنم و آیا ایشان محکوم میشوند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می‌توانید تحت عنوان توهین و فحاشی اگر صورت گرفته شکایت کنید اما اثبات آن باید بر اساس دلایل و مدارک موجود صورت گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحت عنوان توهین و فحاشی شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که جهت اشراف کامل بر موضوع ، مدارک ، مستندات و اسناد مربوطه پیرامون موضوع به دقت مورد مطالعه و تحت بررسی قرار گیرد تا در نهایت پاسخ مناسب حقوقی ارائه شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به عنوان مزاحمت می توانید شکایت نمایید لیکن تشخیص قاضی ملاک عمل است .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید شکوائیه توهین و تهدید را مطرح نمایید و حتما نتیحه خواهید گرفت

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

بر اساس توضیحات شما، عمل ایشان به نظر مشکل‌ساز و درست نیست و می‌توانید به دلیل مزاحمت و ایجاد بی آبروی شما در محل کار، از آن‌ها شکایت کنید. اما قبل از اقدام به شکایت، شما می‌توانید در ابتدا با همسر سابق خود به صورت دوستانه و صمیمی صحبت کرده و سعی کنید به صورت مسالمت آمیز این مسئله را حل کنید. در صورتی که این روش جواب ندهد، می‌توانید با پشتیبانی از مدارک و شواهد موجود، شکایت خود را به مراجع قضایی ارائه دهید. البته برای تعیین اینکه آیا این اقدامایشان تحت قانون مجاز است یا خیر، بهتر است حضورا با یک وکیل مشورت کنید.

در هر صورت، بر اساس شواهد و مدارکی که شما در اختیار دارید، احتمالاً شکایت شما مبنی بر مزاحمت و آبرویزی، موفق خواهد بود و ایشان ممکن است به جرم ایجاد مزاحمت و تخریب آبروی شما، محکوم شوند.