مشاوره حقوقی رایگان - هزینه های اوقاف

من یک سفره خانه رو به صورت آماده خریدم که زمینش مزروعی هست و بنا رو طرف قبل من ساخته..حالا من این ملک رو فروختم و تو قولنامه قید شده کلیه بدهی های اوقاف مربوط به فروشنده هست.و این همه قید شده که ملک به صورت قولنامه ای معامله شده و به رویت خریدار رسیده است..حالا طرف میخواد سعی کنه چیزی از من بگیره و اظهار نامه زده که با مراجعه به اوقاف گفتن ملک مزروعی رو به تجاری تبدیل کردن و باید هزینه های تبدیل مزروعی به تجاری رو بدن.درصورتی که من ملک رو قولنامه ای فروختم.حالا حرف طرف به جایی میرسه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام با وجود شرط مندرج در قرارداد بله طرف مقابل میتواند مطالبه نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

مريم  شايان راد

سرکار خانم مريم شايان راد :

چون در قولنامه هزینه های اوقاف به عهده فروشنده ذکر شده و شما این شرط پذیرفتید و امضا کردید .ضمنا مفاد قولنامه دستی هم در محاکم پذیرفته است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر حقوقی باید مبایعه‌نامه و شروط قراردادی بررسی گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما خودتان این شرط را پذیرفتید پس در مقابل آن مسولید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام وقت شما بخیر نیازمند بررسی پرونده هستید