مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای اعسار

با سلام. شخصی محکوم به دیه شده و تقاضای اعسار و تقسیط دیه داده که تقاضای او هم در دادگاه بدوی و هم دادگاه تجدید نظر استان به دلیل عدم حضور در جلسه دادگاه رد شده و تجدید نظر استان حکم قطعی داده.اکنون این شخص دوباره رفته برای همان موضوع دادخواست داده دادگاه بدوی هم دوباره برای همان پرونده که حکم قطعی خورده باز هم جلسه رسیدگی تعیین کرده است.خواستم بدونم اگر دادگاه تجدید نظر برای پرونده حکم قطعی داده باشد میشه دوباره برای همان موضوع دادخواست بدوی داد و دادگاه بدوی میتونه دوباره جلسه رسیدگی تعیین کنه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در تقاضای اعسار بعد از قطعیت حکم بازهم امکان طرح دادخواست وجود دارد. زیرا یک امر حدوثی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اعسار از اعتبار امر مختومه برخوردا نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله دعوای اعسار اعتبار امر مختوم نخواهد داشت

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
اگر مجدداً دادخواست اعسار داده بلامانع است ، اما اگر کلا در مورد موضوع رسیدگی شده شکایت نموده قابل اعتراض است .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون اعسار از موضوعات حادث است امکان دادخواست مجدد دارد