مشاوره حقوقی رایگان - اعسار دیه

باسلام
اگر مبلغ دیه به سال 1402 مبلغ 300 میلیون باشد یک سوم دیه کامل
و صد میلیون 1402 پرداخت شود و مبلغ دیه اعسار شده باشد . آیا باقی مانده دیه به مبلغ روز حساب میشود؟ مثلا باقی مانده به سال های بعد منتقل بشود.ایا مبلغ باقی مانده به نرخ روز محاسبه میشه یا مبلغ دیه سال 1402؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله به مبلغ دیه سال 1402 محاسبه خواهد شد‌.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دیه یوم الاداست، یعنی به نرخ روزه پرداخت محاسبه میشود.
توصیه میشود دیه را اقساط نکنید واگر میتوانید یکجا پرداخت کنید. تا مبلغ کمتری را پرداخت کنید.