مشاوره حقوقی رایگان - رد اعسار در دادگاه بدوی

با سلام. بنده در پرونده ضرب و جرح محکوم به پرداخت دیه به مبلغ صد و پنجاه میلیون تومن شدم و درخواست اعسار دادم و شاهد معرفی نمودم و لیست دارایی هامو نوشتم اما در دادگاه قاضی شاهدا رو به داخل شعبه نخواست و در سیستم فراجا یک پلاک به نام من پیدا شد که من یک ماه قبل از دعوا فروخته بودم هم قولنامه موجود است هم وکالت محضری که دادم اما متاسفانه تعویض پلاک را با تاخیر انجام داده و دو روز بعد از دعوا بوده است و در ضمن بیست ماه از ان زمان میگذرد و قاضی به قولنامه توجهی نکرد. ایا تجدید نظر توجه میکند یا نه و چرا از شاهدا هیچ استفاده ای نکرد قاضی؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست
دادگاه تجدیدنظر با توجه به محتویات پرونده و دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت اعتراض کنید نتیجه قابل پیش بینی نیست

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام دادخواست اعسار از پرداخت محكوم به، تکرار شود

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام تجدیدنظرخواهی کنید. خریدار خودرو نیز می تواند اعتراض ثالث اجرایی نماید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

آرزومیری

سرکار خانم آرزومیری :

با سلام اعتراض کنید اما نتیجه قابل پیش بینی نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ان شخص باید مدارک خود را تحت عنوان ورود ثالث دادخواست دهد و شما هم مجددا دادخواست اعسار دهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام باید ماشین را اعلام می کردید و ضمنا مجددا هم می توانید دادخواست بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تجدیدنظرخواهی کنید و موارد اعتراض را شرح دهید.

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود شخصی که خودرو را خریداری نموده میتواند دادخواست اعتراض ثالث دهد و وارد پرونده شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادگاه تجدیدنظر با توجه به محتویات پرونده و دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اینکه علا بی توجهی چه بوده را باید در دلایلی و استنادات دادگاه محترم دید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

شانس خود را امتحان کنید البته توصیه می شود با ‌ویکی از وکلای سایت مشاوره داشته باشید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چون مدرکی دال بر مالدار بودن شما بدست امده

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به وسيله لايحه موارد لزوم را براي دادگاه ارسال نماييد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در هرصورت اعتراض کنید نتیجه قابل پیش بینی نیست

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام
تجدیدنظرخواهی کنید و لایحه مستندی ارائه دهید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

قابل پیش بینی نیست اعتراض کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

تمامب ابن موارد از جهات تجدیدنظر خواهی است اعتراض کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
چون مال از شما پیدا شده به شهود توجه نکرده الیته خلاف قانون است حتما از رای تجدیدنظر خواهی کنید . برای تکمیل مشاوره و دریافت توضیحات بیشتر تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
احتیاج به بررسی رای دادگاه بدوی است.