مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

سلام خدمت عزیزان
اگر دیه 560 ملیون باشد امکان دارد کل دیه رو اعسار بست یا باید مبلغی رو پیش داد مثلا چقدر حدودا باید پیش داد یا کلا میشه اعسار بست ممنون از شما عزیزان

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بستگی با دادگاه و رای ان قاضی دادگاه بدوی دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی دارد شرایط اقتصادی شما چگونه باشد . این موضوع قابل تعمیم به تمام موارد مشایه نیست و موردی از سوی مقام قضایی بررسی می‌شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به وضعیت متهم میزان پیش پرداخت و اقساط را مشخص خواهد کرد.
در اینگونه پرونده ها معمولاً پیش پرداخت تعیین می شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ اعسار و قسط‌بندی امکان دارد اما بایستی در نظر داشت که دلایل ارائه شده به چه نحو است و از سوی دیگر این امر و مقدار پرداختی بستگی به قاضی رسیدگی‌کننده پرونده دارد.

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما، منشاء محکومیت چیست؟ چک یا قرارداد؟

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام
بنا به نظر قاضی مبلغی پیش و الباقی اقساط خواهد شد.

فاطمه طباطبایی نیک

سرکار خانم فاطمه طباطبایی نیک :

سلام امکان اعسار وجود دارد. اما در خصوص تعیین مبلغ محاسبه با قسمت اجرا میباشد.