مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل بیمه تامین اجتماعی در یک اداره دولتی به سازمان بازنشستگی

سلام علیکم
احتراماً من در یک اداره دولتی کار میکنم و 5 سال سابقه کار دارم از اداره برای من بیمه رد می‌شد ولی بیمه تامین اجتماعی، از اول فروردین سال 1401 حکم استخدام رسمی برای من خورد، اما صندوق بازنشستگی را انتخاب کردم برای من سابقه را صفر کردن، میخواهم ببینم چطور می‌توانم سابقه‌ ام را بیاورم و از صندوق تامین اجتماعی پول را به صندوق بازنشستگی انتقال بدهم. تا جایی که من از قوانین خبر داشتم کسی که از اداره دولتی حق بیمه واریز کند فقط باید انتقال صندوق داشته باشد. یعنی سابقه‌اش محفوظ است. ممنونم از لطف و محبت شما

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سابقه بیمه شما در تامین اجتماعی محفوط است هر وقت بخواهید میتوانید انتقال دهید به صندوق کشوری