مشاوره حقوقی رایگان - شماره موتور

سلام
یک دستگاه خودروی کمپرسی آکتروس وارداتی مدل 3331 با سال ساخت 1384 داریم. بعلت خرابی موتور مجبور به تعویض بلوک سیلندر شدیم. از نمایندگی ایران خودرو استعلام گرفتیم کتبی اعلام کردن بلوک سیلندر نو بعلت وارداتی بودن موجود نیست. ما از فروشگاه سیلندر خریدیم. حالا برای بازدید و شماره گذاری جدید اداره تعویض پلاک گفتن شماره موتورتون سنگ زنی شده.
چه راه حلی برای مشکل ما هست؟

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
موضوع باید از طریق نمایندگی ایران خودرو و پلیس راهور پیگیری شود .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرکز تعویض پلاک پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلان و وقت بخیر نیازمند این هستید که پرونده دقیق بررسی شود