مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول و هدیه از دوست دختر سابقم

من با خانمی حدوداً 2سال دوست بودم، خانواده‌ و فامیل من ایشون رو همه جا با من دیده‌اند، برادرانش و مادرشون من رو دیده اند، و در چند مهمانی خانوادگیشون که تولد برادرانش بوده شرکت کردم و در شرکت برادرش مدتی شراکت و همکاری کردم، ایشون مطلقه بودند و براشون منزلی رو اجاره کردم که نیمی از مبلغ ودیعه رو من پرداختم که رسیدهاش موجود و در قولنامه هست، همچنین اجاره‌های ماهیانه منزل ایشون رو من پرداخت کردم که تمام رسیدهاش موجود هست و قولنامه بنام ایشونه.پولهایی بین ما رد و بدل شده و ایشون پولهایی برا من کارت به کارت کرده و من هدیه‌هایی برای ایشون خریدم که موجود هستن، سوال من اینه، آیا من میتونم مبلغ ودیعه رو از ایشون پس بگیرم؟ اجاره‌هایی که به حساب صاحبخونه‌شون واریز کردم چطور؟ هدیه‌هایی که خریداری کردم رو میتونم پس بگیرم؟
آیا ازنظر قانون به رابطه‌ی نامشروع و امثالهم متهم و محکوم نخواهم شد؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بستگی به رابطه شما و نحوه تعامل شما دارد نیازمند بررسی پرونده ایست

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... با توجه به رضایت طرفینی و احراز نوعی نکاح موقت، رابطه نامشروع موضوعیت ندارد ... استرداد مبالغ بستگی به عوامل متعددی دارد...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اثبات رابطه نامشروع باید با دلیل از سوی ان خانم صورت گیرد. برای دریافت ان مبالغ نیز شما باید با دلیل دادخواست دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود....

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بستگی به نوع روابط فی مابین و اسناد و مدارک شما دارد. جهت اظهارنظر قطعی بررسی مدارک و گفتگوی متقابل ضرورت دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت رضایت و مطابق با صحبت های شما اتهامی در خصوص شما متصور نیست
در مورد مبالغ واریزی و هدایا می توانید اقدام نمایید و قابلیت باز پس گیری را دارد
در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان دارد
شما باید ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید
و سپس دادخواست مطالبه وجه را
اقامه نمایید و