مشاوره حقوقی رایگان - برگرداندن هدیه و پول واریزی

سلام بنده مدتی پیش با خانمی آشنا شدم و قرار بود باهم ازدواج کنیم
من در این مدت نزدیک 100 میلیون تومان براشون هزینه کردم اما فهمیدم در این مدت دائما به من دروغ میگفتن الان راهی هست که بتونم پول هایی که براشون هزینه کردم رو برگردونم
باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام به استناد رسید واریز وجه می توانید دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
چیزهایی که عادتا نگهداری می شود را می توانید مطالبه کنید یا اگر از بین رفته اند قیمت آنها را از طریق محاکم مطالبه کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام هدایای نامزدی قابل استرداد است ولی نیاز به دفاع دارد